skip to Main Content
+36 77/595-300 tooltechnik@tooltechnik.hu
Telephelyfejlesztés II. ütem

Telephelyfejlesztés II. ütem

Tavaly tavasszal Európai Uniós támogatásból útjára indult a szanki Tooltechnik Kft. -nél a telephelyfejlesztésük második üteme. A beruházás – amely, a „DAOP-1.1.1-E/12” pályázati kiíráson nyertes pályázat keretében valósulhat meg – révén a vállalkozás, egy raktárépület újított fel, illetve meglévő présüzemét alakította át, illetve bővítette annak kapacitását. Az 68 millió Ft nettó értékű beruházás megvalósítását az Európai Unió és a Magyar Állam 41,2 millió Ft-tal támogatta.

A Tooltechnik Kft. megalakuláskor a szerszámgyártás volt fő tevékenysége, ám az azóta eltelt több mint húsz év alatt kibővült az élelmiszeripari gépgyártással, a préstechnikai ágazattal valamint az alkatrészgyártással. A magyar vállalkozás tulajdonosai mindig is fontosnak tartották a magas minőséget, precizitást, amit a technológia folyamatos fejlesztésével értek el.

A fejlesztésorientált üzletpolitikájuknak köszönhetően idén egy újabb, az Európai Unió által is támogatott projektet valósíthattak meg. A projekt egy több évre visszanyúló komplex telephely korszerűsítési tervük megvalósításának a második ütemét képezi, amelynek révén a vállalkozás egy felújított raktárépületet kap, illetve meglévő présüzemét átalakítva, bővíti annak kapacitását. A projekt fizikai befejezése 2014. év végén megtörtént.

Kedvezményezet:
Tooltechnik Szerszám és Készülékgyártó Kft.
6131 Szank, Kiszsombos dűlő 8.
Telefon: 77/495-137, 77/595-300; Fax:77/595-302
www.tooltechnik.hu
E-mail: tooltechnik@tooltechnik.hu

uszt_logo_rgb

mo_megujul

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Back To Top
×
Show