skip to Main Content
+36 77/595-300 tooltechnik@tooltechnik.hu

Cégünk szerteágazó megmunkálási képességekkel rendelkezik a prototípusok és mesterdarabok gyártásától egészen a sorozat- és tömeggyártási igények kielégítéséhez. Vállalatunk működése során komoly tapasztalatra tettünk szert a legkülönfélébb alapanyagokkal és technológiákkal kapcsolatban, melyeket minden nap alkalmazunk. Ez a tapasztalat, valamint az ügyfeleinkkel fenntartott folyamatos kommunikáció biztosítja, hogy megrendelőinknek mindig a legjobb szolgáltatást nyújtjuk. Szakembereink több, mint húsz éves gyártási tapasztalatára építve ügyfeleinknek jelentős költségcsökkentést tudunk garantálni.

Mérnöki szolgáltatásaink közül kiemelkedik a lemezmegmunkáló szerszámok tervezésében szerzett több évtizedes tapasztalat. A világ minden pontján található olyan lemezalkatrész, mely az üzemünkben tervezett szerszámmal került legyártásra. A cégünknél készült lemezmegmunkáló szerszámok magas hozzáadott értékkel rendelkeznek, mivel elsősorban kivágó-, hajlító-, mélyhúzó-, blokk-, kombinált- és sorozatszerszámok tervezésével és fejlesztésével foglalkozunk.

Szerszámgyártó üzemünk a legkorszerűbb CNC és hagyományos szerszámgépekkel garantálja lemezmegmunkáló szerszámaink magas minőségét és hatékony előállítását. Rövid határidővel végezzük a legbonyolultabb alkatrészek felszerszámozását.

Préstechnikai ágazatunkkal végezzük a saját tervezésű és gyártású szerszámaink üzemetetését. A különféle lemezalkatrészek sorozatgyártását manuális, félautomata és automata lemezollókkal, , élhajlítókkal és sajtológépekkel gyártjuk. Jellemző termékeink az ipari világító testek különböző fém alkatrészei, fém békazárak, gumibakok fém alkatrészei, bojler alkatrészek és egyéb, nagysorozatú lemeztermékek.

A préstechnikai ágazatunkhoz kapcsolódóan a termékekhez kapcsolódó szerelési, összeállítási műveletekhez is rendelkezünk megfelelő kapacitással és eszközparkkal.

Gyümölcsmagozó gép

Az univerzális gyümölcsmagozógép cserélhető adapterekkel és kiegészítő elemekkel alkalmas minden csonthéjas gyümölcs: szilva, ringló, kajszibarack, sárgabarack, mirabolán, cseresznye, meggy sérülésmentes magozására.

A rendelhető felezőkés magkiszúró tüskével a gyümölcsök felezés is rögtön elvégezhető!

Magozási teljesítmény
szilva2.000 kg/óra(50 furatos tálcán, felezővel)
ringló2.000 kg/óra(30 furatos tálcán, felezővel)
mirabolán1.800 kg/óra(50 furatos tálcán)
cseresznye400-700 kg/óra(77 furatos tálcán)
meggy1.000 kg/óra(77 furatos tálcán)
kis meggy1.600 kg/óra(108 furatos tálcán)
kajszibarack2.000 kg/óra(17 furatos tálcán, felezővel)
sárgabarack2.000 kg/óra(17 furatos tálcán, felezővel)
Befoglaló méretek
hosszúság3.020 mm (rázóasztal nélkül: 2.800 mm)
szélesség1.360 mm
magasság1.700 mm
tömeg1.800 kg
Villamos adatok
névleges hálózati feszültség3/N/PE/230/400 V, 50 Hz
névleges teljesítmény3,7 kW
névleges áramfelvétel8 A
Szártépő gép

A szártépő gép a legújabb fejlesztésű konzervipari berendezésünk. Ez a gép megkönnyíti és felgyorsítja a gyümölcsök feldolgozás előtti előkészítését.

Alkalmazható meggyhez és cseresznyéhez.

Műszaki adatok
teljesítmény500-1.600 kg/óra (gyümölcstől függően)
szártépő szárak száma40 db
Villamos adatok
teljesítmény igény3 kW
hálózati feszültség3x400V,N,PE/50Hz
biztosítás a hálózat felől3x10A lomha
Vízhálózat
csatlakozásR3/8″
vízfelhasználás0,5 m3/óra
nyomásmax. 2 bar
Befoglaló méretek
hosszúság2.552 mm
szélesség1.098 mm
magasság1.672 mm
tömeg388 kg
Egyéb adatok
Gép védettségeIP55/EN 60529
Alkalmazott szabványEN 60204-1
HUSSS madárriasztó

HUSSS típusú galamb- illetve madárriasztó, korrózióálló kivitelben (műemlék- és egyéb épületek védelmére).

Felszerelhető: épületszegélyekre, ablakpárkányokra, stb.

Óvja meg épülete, műemléke állagát és szépségét, Husss madárriasztóval! Az ablakpárkányokra, tetőszegélyekre, oromdíszekre telepedett galambok és egyéb madarak jelentős károkat okoznak az épületeken. Szennyezésükkel korróziós romlást idéznek elő a homlokzatokon. Az épületek, épületdíszek szépségének élvezetét súlyosan csökkentik. Emberre is veszélyes kórokozókat terjesztenek. Okosabb és gazdaságosabb, ha megelőzzük a kárt, mint ha utána orvosoljuk. Cégünk kétféle méretben gyártja és forgalmazza ezeket a termékeket. Igény esetén a helyszínen fel is szereljük.

HUSSS-VHUSSS-W
magasság10 cm10 cm
szélesség6,5 cm16 cm
csomagolás10 fm10 fm
Ajánlott felhasználáskeskeny felületeken, peremekenszélesebb felületeken, párkányokon
Back To Top
×
Show