skip to Main Content
+36 77/595-300 tooltechnik@tooltechnik.hu
Újabb CNC Megmunkálógép Beszerzése

Újabb CNC megmunkálógép beszerzése

“A tudás, mint erőforrás termelésben történő felhasználása a magas hozzáadott értékkel termelő Tooltechnik Kft. innovtaív eszközbeszerzésénél.”

A Tooltechnik Kft. jelenlegi tulajdonosai belföldi magánszemélyek, akik egyben a cég irányítását is végzik. Megalakuláskor a szerszámgyártás volt a fő tevékenységük, amelyhez csatlakozott az élelmiszeripari gépgyártás, és később a szerszámok helyben történő működtetése érdekében a préstechnikai ágazat.

A vállalkozás megrendelői jellemzően multifunkcionális cégek magyarországi leányvállalatai vagy azok jelentős közvetlen beszállítói. A cég fennmaradása és fejlődése ezekre a partnerkapcsolatokra van építve, azonban regionális és országos szinten is nagyon erős a verseny a beszállítói pozíciókért, a stabil és hosszútávú megrendelésekért.

A vállalkozás vezetői felismerték, hogy csak akkor lehet erős pozíciókat megszerezni, ha a cég technológiája folyamatosan fejlődik. Ennek a közel 11 éve zajló tudatos technológiafejlesztési folyamatnak az újabb lépcsője aMazak QTN200 MS II hajtott szerszámos, ellenorsós CNC eszterga beszerzése, amelyre a GOP-2011-1.3.1/C pályázati kiírás keretében kerülhetett sor. A projektmegvalósítás első lépése az eszköz megrendelése volt, amelyet követően a tavalyi év (2012.év) vége felé kiszállításra és üzembe helyezésre került a berendezés, illetve ennek ellenértékének bankszámlakivonattal igazolható átutalása is megtörtént.

Az eszközt fizikai valójában látva a Tooltechnik Kft. telephelyén csak erősödött a vállalkozás vezetőiben az az érzés, hogy ezzel a modern, bonyolult és összetettebb feladatokat végrehajtani képes berendezéssel a vállalkozás versenyképesebb lesz. Hiszen a nagyobb pontossággal (egyben kevesebb selejt keletkezése mellett) és közben kevesebb idő alatt történő munkavégzés a vevők megelégedését fogja növeli, amely piacbővüléshez vezethet.

A pályázatban eredetileg kitűzött indikátor célértékek jelen pillanatban tarthatónak látszanak és a projekt sikeres megvalósításával a jövőbeni üzleti eredmények növekedésére (árbevétel, foglalkoztatotti létszám) is lesz lehetőség.

A projekt megvalósítás időszaka: 2012.07.01 – 2012.12.31

A projekt megvalósításához az Európai Uniós és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 25.000.000,-Ft

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Kedvezményezet:
Tooltechnik Szerszám és Készülékgyártó Kft.
6131 Szank, Kiszsombos dűlő 8.
Telefon: 77/495-137, 77/595-300; Fax:77/595-302
www.tooltechnik.hu
E-mail: tooltechnik@tooltechnik.hu

uszt_logo_rgb

mo_megujul

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
MAG Zrt.

Back To Top
×
Show