skip to Main Content
+36 77/595-300 tooltechnik@tooltechnik.hu
Gép- és alkatrészgyártás

Egyedi gép- és alkatrészgyártási megbízások esetén is örömmel állunk partnereink rendelkezésére. Cégünk működése során a legkülönfélébb speciális, üzemi és általános üzemeltetési környezetbe tervezett és gyártott egyedi gépeket és gépalkatrészeket.

Saját fejlesztésű és gyártású termékünk a HUSSS típusú galamb- illetve madárriasztó, mely épületek, műemlékek hatékony védelmét szolgálja.

Az ablakpárkányokra, tetőszegélyekre, oromdíszekre telepedett galambok és egyéb madarak jelentős károkat okoznak az épületeken. Szennyezésükkel korróziós romlást idéznek elő a homlokzatokon, az épületek, épületdíszek szépségének élvezetét súlyosan csökkentik, valamint emberre is veszélyes kórokozókat terjeszthetnek.
Okosabb és gazdaságosabb, ha megelőzzük a kárt. A korrózióálló HUSSS riasztó megóvja az épületek, műemlékek állagát és szépségét. Felszerelhető: épületszegélyekre, ablakpárkányokra, stb.

Cégünk kétféle méretben gyártja és forgalmazza ezeket a termékeket.
Husss-V magassága: 10 cm, szélessége: 6,5 cm, csomagolása: 10 fm, ajánlott felhasználása: keskeny felületeken, peremeken.
HUSSS-W magassága: 10 cm, szélessége: 16 cm, csomagolása: 10 fm, ajánlott felhasználása: szélesebb felületeken, párkányokon.
Igén esetén a helyszínen fel is szereljük.

Back To Top
×
Show